5 Kasım 2012 Pazartesi

IndieCity

   IndieCity bağımsız geliştiricilerin oyunlarını ücretli veya ücretsiz bir şekilde oyunlarını tanıtabileceği ve satabileceği bir topluluktur. Bu topluluk herkese açıktır, tek yapmanız gereken bu linke tıklayarak üye olmak. Oyuncular oynadıkları oyunlarda kazandıkları başarıları gösterebilir(achievement), geliştirici ekiplerini takip edebilir ve topladıkları puanlar ile skor tahtasına adlarını yazdırabilirler. Geliştiriciler ise yaptığı oyunları satabilirler, paylaşabilirler ve geliştirici sayfalarını hazırlayabilirler.
Oyunları İndirmek ve Oynamak
   Verdiğim linkten üye olduktan sonra http://store.indiecity.com/download adresinden client'i bilgisayarınıza indirip kurunuz. Üye olduğunuz e-posta adresini ve şifrenizi girerek hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
   Seçtiğiniz oyunu indirmek için IndieCity client'ine ve sitesine giriş yaptıktan sonra oyunun sayfasında bulunan free download butonuna basmalısınız(tabi ücretsizse). Bastıktan sonra IndieCity client'inde indirme otomatik olarak başlayacaktır. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey oyunun indirilmesini beklemek ve yüklendikten sonra oyunu kurmak. İyi oyunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder